Live Streaming Percuma Data dengan U Mobile

Satu maklumat yang berguna dari tawaran U Mobile, live streaming percuma untuk data internet apabila pengguna U Mobile menggunakan aplikasi yang ditetapkan. Melalui Video-Onz menawarkan data percuma tambahan kepada penggunanya untuk pelan pascabayar dan prabayar untuk menikmati streaming muzik tanpa perlu membeli atau kehabisan data internet. Terbaru melalui Music Onz pengguna juga boleh mendengar muzik tanpa menghiraukan kehabisan data melalui aplikasi yang ditetapkan. Pilihan aplikasi yang ditetapkan juga pelbagai pilihan dan lebih dari mencukupi.

Terdapat 12 perkhidmatan streaming muzik ketika ini yang boleh dinikmati pelanggan seperti  Spotify, Joox, Tidal dan KKBox da n beberapa lagi stesen siaran radio yang dimasukkan.


Pengaktifan Music  Onz


Sebenarnya anda tidak perlu membuat apa-apa tindakan untuk mendapat pengaktifan Music Onz ini. Apa yang penting anda adalah pelanggan U Mobile dan pelanggan pascabayar akan diaktifkan secara automatik manakala pelanggan prabayar yang melanggan UMI atau MB akan mendapat langganan ONZ ini secara percuma. Sumber : U Mobile 

0 comment... add one now